FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mondtam, hogy olyan ez mint a bicigli. Nem lehet elfelejteni. Valamelyik nap lőttem egy kicsit tesómnál és szuper inteligensül ment a játék. Annyira pro voltam hogy beszarsz. Inkább azt mond melyik nap jó, hogy szét lőjem az arcod?? Vasárnap vagy vasárnap?? Pénteken lövök az tuti, de a szombat sajna vendégségé. Érted miről pofázok bazd meg?? Az agyad felfogózta, a vasárnapi hogy a napot. Annyira szar a 30+ os hozzáállásod. Szánalmas vagy mint zerénd meg a többi. Lehet, hogy nyitok magamnak egy über pro hájg topic kettőtt. Oszt ott törölni fogom minden hozzászólásodat ha tetszik ha nem... Érted?? Olvasás nélkül törölni fogom. Nehogymá egy senki tök mondja meg nekem hogy mi a fasz van. Én annál sokkalta inteligensebb vagyok. A tudásom állandóan KUMMULÁLÓDIK. Vágod?? Nem tod mi az a KUMMULÁLÓDIK?? Hát elmagyarázom bazm,eg. Érs: Összeadódik, összetevődik. Fogtad?? Beszarok mennyire sötétek vagytok. Már már fáj..