• Laky
    Természetesen lehet. Személy szerint nem érdekel a dolog, nem lesz tőle nagyobb a farkam, egyszerűen csak szeretem nyomon követni, hogy eddig mennyit tettem meg a játékban. Felfoghatjuk úgy is, mint egy biciklit: alkatrészeket gyűjtesz hozzá, mígnem tökéletes lesz. Amit a leghasznosabbnak tartok ebben a dologban, azok a stattal foglalkozó oldalak, meg tudom nézni a K/D arány mellet azt a sok dolgot, amiket összetudok hasonlítani másik ezeregy dologgal, hogy tudjam mely képességeimet kell csiszolnom még ahhoz, hogy fejlődjek/szinten tartsam magam (nem rankban, hanem önmagamban). Ha most bunkó lennék, mint itt nagyon sokan, akik képtelen válaszolni egyetlen egy kérdésre, és helyette hülyét csinálnak magukból az ótvar dumájukkal (ez a primitívség [tisztelet a kivételnek]), akkor azt mondanám: Ha van rá lehetőségem, akkor miért is ne tartanék rá igényt.

Részemről téma lezárva, csak ennyit szerettem volna mondani.

És igen, tisztában vagyok vele, hogy a biciklivel kint a szabadban kened, a BF2-vel meg csak a gép előtt növeszted a heréidet :D Nem vagyok egy kocka forma.

Na most aztán kapni fogok a fejemre, sorry :D
    De azért szeretlek titeket :D

Köszöntem.