FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nyezso #164032 Hi!
Újra én. 1-2 ember aki oly lelkesen segített :P biztos emléxik rám.
Nos, a kövi a problémám, mert hát miért is menne minden simán. Felraktam mindent ahogy mondtátok, alap, SF, 1.41 és 1.5 sztem ezekkel nincs is gond. Mivel eredeti install közbe beírogattam a keyt meg utána bejött az a register izé.. ilyen szép kék flash alapú vmi.. ott is regeltem, el is fogadta, jött az SF, az is így beírtam kijött a kék izé, ott már kiválasztottam, h létezek, beírtam a keyt és az is sikerült. Így most elvileg azon az accon ott az alap és az SF. Nah, elindítom a gémet, még csak SF -et próbáltam, de ha ebbe nem jó kötve hiszem, h az alapba igen. Szóval SF indít, beírtam, lehet választani, nick v mail.. nick beírom jelszó minden, nem enged be.. beírom maillel.. úgy se enged be.. ha rámek h új acc és az én adataimat adom meg, kiírja, h foglalt.. akk most mi van??
UI.: Anno játszottam törttel.. nem tudom ott milyen adatokat adtam meg, de a név tuti nem ez volt.. esetleg a mail.. Lehet, h e miatt? Mert most én úgy gondoltam, h ami beregeltem izéket azzal kellene, h beengedjen.., nem? Vagy most itt megint egy új accot csináljak? Vagy nagyon nem vágom már ezt a sok kitöltős s*art :-/
Előre is köszi!