FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na már megint megszólalt a 30+skill aki csak a társasáég miatt jár ide...Ha a játékról van szó éls arról, hogy ki hogyan játszik, akkor legalább csak azok szóljanak akiknek legalább van BF2 a gépén...
A magyar szerverek meg egyenesen a vicc kategóriába tartoznak.64-es mapon 8v8azni tényleg igazi élmény.JÓ a statnak, mert ha megszerzel egy járművet elég nehéz lezuhanni, de elég szar a játékélmény...
A community honlapok meg úgy szarok ahogy vannak.Battlefield.clanwar.hu naponta hírezi az újabb modokat amik nem érdekelnek senkit, közben meg a fórum részen a top téma, hogy éppen melyik sünöst fogta meg a pb, mert vferi naponta nézi a pbbanst...Értelmes kommunikáció ott se megy.
totalbf.hu.Nincs szerkesztő, csak egy ember aki a CSS-s részről néha átnéz, aztán kifújt...
Tényleg az lenne a legjobb, amit Jag mond, hogy szarni az egészre és nem törődni azzal hol vannak a magyar csapatok.Nekünk úgyis lesz elég emberünk a nations cupot meg majd leszarjuk, mert pár 30+ éves apuka nem képes végigolvasni ahogy arról próbálunk meggyőzni naponta több órát publicozókat, hogy értelmes helyen játszanak...Persze az biztos rossz ha én mondom, mert én mazochista vagyok.EGy PCW sokkal jobb szórakozás mint egy egyszerű public...De ez MAGYARORSZÁG ahol előrelépni nem élehet, mert valakinek valami megint nem jó.
Ismételten leírom 30+os emberek véleménye KURVÁRA nem érdekel, mert ŐK MÁR SOSE FOGNAK MEGTANULNI JÁTSZANI...