• Manoboy
    Az a bajság, nem tudom így van e még, de legutoljára csak a Qwerty Computer vagy ott a főnöknek volt joga ranked jogot kiadni. Emiatt nem volt soha 1-2 nél több ranked szerver Magyarországon.
    Pedig anno volt egy kurva jó UPC szerver is. Ingyen és bérmentve hagyták volna megnekünk, hogy játszunk rajta, de nem kapták rá meg a ranked jogot. Azt mondta akkor nekem a UPC-s admin csávó akivel kapcsolatban álltam, hogy havi 20 ropit akarnak a rankedért a jogot birtoklók, ezt meg a UPC sajnos nem hajlandó kifizetni. Ez van és megis értem őket. Amikor ott volt egy bika vas nem laggolt soha, mert kipróbáltuk anno felmentünk rá sokan hisz a Bf futott rajta de 1.3-as volt az utolsó peccs ami felkerült rá. Sajnos azóta megszüntették. :(
    Szóval én örülnék neki, ha más is tudna ranked jogot szerezni, de kicsi az esélye úgy látom, csak akkor ha a qwertytől bérled ki a szervered. Dr.-osok között van olyan aki a Qwertynél dolgozik, azért van most is szerver. Én nem irigylem tőlük csak legalább másokkal szemben lettek volna korrektebbek. Legjobb lett volna, ha az EA-nál marad a jog és ők adják ki mindenkinek aki fizet érte egy kis pénzt. Mondjuk havi 5 ropi és lett volna sok magyar játékos is ha van sok magyar szerver, hisz tudtak volna az emberek saját nemzetük fiaival/lányaival játszani.