FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szerintem nem.Mint mindent ezt is meg kell tanulni használni, hogy előnyt jelentsen.Amíg nem tiltják valahol addig szerintem lehet használni.Meg szerintem heliben abszolút nem számít.Nem azon van a hangsúly helizésnél, hogy hogyan kattintgat, hanem hogyan helyezkedik mikor lő és hogyan céloz.Persze ez egy nagyon jó kibúvó, hogy azért jobb mert makrózik és a téma lezárható...Ez a baj az itteni emberek többségével, hogy a hibát a legkevesebb esetben keresi saját magában.Vagy a grafikai beállítások a szarok, vagy a gépe nemműködik esetleg az internete szar és ha ezt mind kivédte ott az aduász: BIZTOS AZ ELLENFÉL CSAL...Az persze eszébe se jutna, hogy esetleg neki szarok a reflexei és lejjebb kéne venni az egérérzékenységen, mert nem bír célozni és azért nem talál el senkit, vagy ezért nem tud TV rakétát irányítani...Csak a szarrágás és a csíterezeés megy, de ebből nem lehet fejlődni és tanulni és ezek után vannak a flémek, hogy nincs NC és így meg úgy...Ezért idegesítenek engem egyedül az ilyen csíyterezős szar történetek, mert pl anno amikor volt a tweakelés.Arra is csomóan rámondták, hogy csalás egyből.Pedig az egész arról szólt, hogy a neted hibáit próbálja kijavítani.Semmi plusz sebzés, semmi segédcélzás/kisebb recoil.De ugye az is csalás egyesek szerint mert előnyt jelent...