FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak pár dolgot szeretnék pontositani, teljesen érzelem mentesen...
1. 2005-ös NT (az első magyar bf2 válogatott) szervezésére anno a battlefield.hu-n én irtam ki a felhivást akkor még te sem ill. a mi Dávidunk sem volt sehol...
2. 2006-os NT csapatban Sturm commander volt és Ktc volt az APC-s ha jól emléxem...
3. a 2008-as NT csapatban szintén az előbbi volt a felállás... adalék, h. ti kerestetek meg minket (Sturm und Drang) anno, hogy tankos és commander kell... mi elmondtuk, h. 1 éve tétmeccsen nem jáccottunk, igy vállaltuk... nem jött össze a dolog, de anélkül, h. bármit is mondtatok volna nekünk - feltételezem a hátunk mögött tettétek- kibasztatok mindenkit a csapatból és kiléptettétek a válogatottat a conquest kupából...
4. Idén fel sem merült sztem egyikőnkben sem, h. a másik társaságát keresse... nem tom honnan veszed, h. egy éve fikázom Dávidot, mert ez sztem nem igy van... én próbáltam besegiteni a válogatottnál... azt nem tudtam, h. nem lehet megszólitani sem Dávidot (csak rajtad keresztül kommunikál), mert a nyomába sem érek skillben
5. Hidd el, hogy elismerem a teljesitményeteket, főleg Dávidét... (lehet, h. elragadott az indulat egy-két hsz-ben, nem akartam senkit megbántani)
6. Elemezgethetsz te itt engem, meg a csapatomat, de attól még nem leszünk előrébb. Más dolog, hogy nem is objektiven teszed mindezt, innentől kezdve meg az egész demagógia... hidd el nem tudsz ehhez eleget... nem hiszem magam top menedzsernek meg hasonlók...
7. azt gondolom ez a vita a tiszteletről szól részben... és elkeserit a dolog, h. ti ennyi évesen akkora királyoknak hiszitek magatokat élen veled Fuji, h. 30 feletti fenőtt férfiakat, családapákat, elismert magyar honpolgárokat, tisztes adófizetőket 2-3 mondattal elintéztek... beanyáztok... szerintem ez nincs a helyén...
8. én a magam részéről befejeztem a dolgot és nem akarok itt vitatkozni a továbbiakban senkivel...