FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Most akkor had írjam le mit akarok mondani, mert az indulatok és más körülmények nehezítik a helyes fogalmazást.Remélem ezután tisztábban látják majd a helyzetet azok akik kívülről nézik az eseményeket.
Itt van Dávid.Aki arról a szintről, hogy a legbénább gyerek a publicon, eljutott oda, hogy európa legjobb játékosa.Nem szerintem.Mindenki szerint Európában. Elmesélem neked ezt, hogy érte el ezt 4 év alatt és megértsed én miért tisztelem őt.
Elkezdett BF2-vel játszani a megjelenés után.Először ő is a public bajnoka volt(ez nem lenézés csak tényleg jó volt publicon), nem véletlenül volt 200000+pontja.Aztán bekerült különböző klánokba, ahol elindult a fejlődés útján és feljebb lépett az átlagos public játékos szintjéről.
Ezek a klánok voltak a GSBF2 és a LoB.A Lobot ő és pár haverja alapították és elég tiszavirág életű volt, de már tanult valamit a csapatvezetésből és némi sikerben is volt része.Aztán játszott a JCSR-ben is.Te nem tudom játszottál-e akkor, de hogy megértsed mit jelentsen ez elmondok pár dolgot.
3 éve a JCSR volt a csúcs a magyar Battlefieldben.Ég és föld volt a különbség a JCSR és a többi klán között.Egyedül a HBA és a Vény voltak azok akik megszorították a JCSR-t, de a HEG megjelenéséig a JCSR magyar viszonylatban megnyert minden kupát és 1-2 meccsen kapott csak ki magyar csapattól.A szerverek kiürültek amelyiken JCSR-es játszott.Emberek kerültek el szervert amelyiken JCSR-es játszott.Inkább ment egy másik magyar szerverre, de nem oda ahol JCSR-es volt.
Ebbe a JCSR-be lépett be a Dávid.A JCSR-nek elég hamar meghatározó alakja lett és később vezetője is.Bérelt szervert, szervezte a warokat és sok mindent tett a csapatért.
Ezzel párhuzamosan a HEGben is vezető szerepet töltött be.Jó játékos volt aki gyorsan fejlődött.A HEG a sikereit nagyrészben annak köszönheti, hogy volt valaki aki felismerte, hogy a nagy külföldi csapatok nem csíterek, hanem egszerűen jobbak.Ez az ember volt a Dávid.Ő rugdosott minket, hogy ne csíterezzünk, hanem próbáljuk meg kitalálni hol fejlődhetnénk.Igen mi is azt hittük, hogy mindenki csal.A HEG azért alapult meg, hogy a nagy dirrel-durraL beharangozott patch után a legjobb legyen európában.Igen a PATCH után, mert mindenki aztmondta, ez a patch megváltja a világot és véget vet a csítelésnek BF2-ben.Mi erre vártunk, hogy azok a TOP európai csapatok akiktől mindig kikaptunk, lebukjanak és menjenek a WC-be.Mondanom se kell a patch kijött és senki nem bukott le.
Ezek után Dávid vezette tovább a csapatot és képes volt motiválni a többieket, hogy fejlődjenek.Én pl megnéztem fragmovcie vágás közben hogyan játszom és elég sok hibát találtam.A HEG sem tartott örökké, mert nem mindenki akart végig játszani és a HEGben is voltak inaktivitási gondok.3 aktív tag maradt a végére.Atwe Livius és Dávid.
Dávidot külföldre játszani többször hívták és ő többször ment.A k0curral kezdte(akkori top lengyel csapat) és a több év alatt több csapatban játszott, de egy dolgot nem lehet elmondani róla.Sose hagyta cserben a HEGet.Amit megtanult az akkori top európai csapatoknál azt mindig hazahozta.Nélküle a HEG és a magyar battlefield nem lenne ott ahol most van.Játszott az Epsilonban és GROFban, ahogy Livius írta és elég sok kupát nyert és megismert más európai top játékosokat ezekben a klánokban.
Elmondom hogy működtek ezek a klánok.Ott volt egy milliomos Görög csávó aki felvásárolta a legjobb játékosokat európában.Nem csak BF-ben, mindenben.Így alapult meg a GROF és az Epsilon.Egy fizetett űberpro játékoskupac volt.Ide hívták meg Dávidot, Atwet és Liviust mint európa legjobb játékosait.Mert ők tényleg azok.A legjobbak között is a legjobbak.Ez nem nagyképűség ez az igazság, amit hajlaosak néhányan elfelejteni és lefitymálni.Dávid itt elérte azt, hogy európa top játékosai akikkel együtt játszott annyira megkedveljék, hogy amikor kilépett az Epsilonból ők is kilépjenek vele együtt és kövessék őt oda ahova megy, még ha ott nem is fizetnek nekik a játékért, mert tudták, hogy képes arra, hogy egy csapatot felépítsen a semmiből.
Ekkor játszottak Legends néven.Ez idő alatt sem fordult el tőlünk, akik erősen a középszinten vagyunk.Barival és a többiekkel a HEGből végig együtt volt.Aztán a cod4es HEG révén megismerkedett Reaperrel, aki valami hihetetlen módon felépítette a Team GIGABYTE-ot és felajánlotta Dávidnak, hogy játszanak ezen a néven a Team GIGABYTE szponzori hátterével.Így elértünk oda ahol most vagyunk.
A HEG egy olyan csapat volt, amelyiket magyar csapatnak sose sikerült elvernie, sőt még megszorítania sem.Egy olyan csapat volt amelyik egy-két csapatot nem tudott sose megverni tétmeccsen.Lyen csapat a Dignitas és a Fish.A Dignitast gondolom nem kell bemutatni.A 42es idők legendás csapata.Amelyik minden idők legeredményesebb csapata volt Battlefieldben.Európa legnagyobb sportszervezete.Minden játékban a Toppon vannak(fifában, CS,CSS,COD,TM,TF2,L4D).Egyedül ők azok akiket a HEGnek nem sikerült legyőznie.Egy olyan csapat jobb náluik amelyiknek a fő szponzora az Intel és az ő oldalukon keresztül folytatja a processzorai kampányát.1 hónapja egy képkészítő versenyt rendezett az intel a Dignitas honlapján, aminek a díja egy csúcsprocesszor volt.Egy ilyen csapatot tudott megszorítani az a csapat amit Dávidék építettek.Ez semmiképpen nem lebecsülendő...
Ezzel szemben ott a másik oldal.Drang.Aki a coRDHA tagja.Most szeretném mondani, hogy nekem a klánnal semmi bajom nincs.Nem akartam őket megbántani és lenéző sem akartam lenni, de ahogy Drang viselkedett ezt váltotta ki belőlem.A coRDHA egy fun klán és jó is így.Nem akarnak a legjobbak lenni és nem is azok, de ez jól van így.Most amit leírok azt teljesen objektíven, személyeskedés nélkül írom és nem akarok senkit se megsérteni.EZ AZ IGAZSÁG FEKETÉN FEHÉREN.
Itt van Drang, akit 2006ban meghívtak a National Teambe..Drangék teljesítménye az NC-n nem volt megfelelő.A warokon ők vitték a tankot és APC-t Sturmmal.A teljesítményük messze elmaradt a várttól, tekintve, hogy ők voltak magyarország legjobb tankos párosa.Ezek után következő évben nem lettek meghívva a csapatba, vagy ki lettek rúgva már nem tudom, de egy biztos.Drang teljesítménye közel sem akkora, hogy bekerülhetne egy nemzeti csapatba, vagy akár csak edzősködhetne benne.
Drang a coRDHA oszlopos tagja ezt nem vitatom.De nézzük meg a coRDHA-t.Minden sértés nélkül, a coRDHA egy olyan csapat amelyik messze van az eiurópai elittől.Hogy úgy mondjam épp, hogy csak a publicos átlagjátékos felett vannak.Ezzel ismételten mondom semmi baj nincsen, mert nekik nem céljuk a győzelem egy kupában a társaság a fontos.
Ezzel szemben Drang úgy álítja be magát mintha egy top manager lenne, aki egy top európai csapatot vezet.Akitől Dávid tanulhatna.De nem így adja elő.Hanem úgy, hogy Dávid egy pattanásos nyomorék akinek az NC vezetése helyett az ő talpát kéne nyaligatnia és a bocsánatáért esedeznie és akkor ő megbocsátana és minden rendben lenne.Dranggal nem tudom mi van, vagy Joebácsiék mit szívtak azon a klántalálkozon, de egy kicsit elszaladt vele a ló ahogy ez mással is megesett már.
Nézzük objektíven a tényeket.Dávidnál jobban senki nem vezethetne egy nemzeti csapatot.Dávid nem vezeti az egész nemzeti csapatot.Dávid vezette az infantry csapatot és megpróbálta megszervezni a conq csapatot.Miután nem látott benne lehetőséget a conq csapatot otthagyta és átadta a lehetőséget másnak, aki erőt érez magában egy csapat megszervezésére.Ilyen ember nem jelentkezett szóval erről kár vitatkozni.Ezt a témát le lehet zárni.
Infantryban elkindultak.Kár vitatkozni azon, hogy más is lehetett volna a leader.Nem lett mert mást nem érdekelt ez az NC.Nem volt más jelentkező a posztra, egyedül Dávid.Nem elhalászta más elől, nem kitúrt valakit.Egyedül jelentkezett és megpróbálta.Ha ő nem nevezi be a csapatot el se indultunk volna.
Aztán persze ott van vorty akiről Livius beszélt.Ő az az ember aki vezeti a Yoyoteket.Ennek a csapatnak a legnagyobb ellenfele a Team GIGABYTE.Hetente cserélik a lineupot, hogy megverjék a GIGABYTE-ot, de ritkán sikerül nekik.HA nem sikerül akkor magyarázkodnak végig.Hogy nem volt netje az egyik játékosnak ezért volt 4v5, nem volt gépe és laptopról játszott a másik játékosnak a 4ből, a harmadik játékos meg golyós egérrel játszott.Viszont amikor ők nyertek Dávid csak annyit írt, hogy tényleg ők voltak a jobbak és megérdemelték a győzelmet és várja a visszavágót.Komolyan így viselkedik egy gerinctelen 15 éves pattanásos ember? Nem hiszem.
Benevezett az NC-re és kiszállt.Kár úgy csinálni, hogy bármi más történhetett volna.Kár beszélni a levegőbe, hogy másik csapat végigcsinálta volna.Nem volt másik csapat.Még a szándéka se volt egy másik csapatnak.
Ezzel szemben most van itt egy flém amiben Drang kedvére fikázhatja azt az embert akire fúj két éve, mert leszólta az NC teljesítményét.Nem a meccsen alázta meg.Csöndben elmondta, hogy ő kevés.Nehéz elfogadni a kritikát, de szerintem kicsit túl messzire ment...
A válaszokba légyszives ne keverjétek bele, hogy kinek milyen magánélete van, mert semmit nem tudtok mások magánéletéről és nem utolsó sorban semmit nem számít egy Nations Cupon.