• Fujiryu
    1.A faszlámázásomat nem címeztem senkinek.Akinek nem inge nem veszi magára.Úgy kezdtem, hogy akik OK NÉLKÜL CSÍTEREZNEk.Ha te ez a kategória vagy akkor neked címeeztem, ha nem akkor nem.
    2.Amennyit én anyázok és faszozok az bőven elhanyagolható ahhoz képest amennyit ti anyáztok és faszoztok.Az, hogy most az utóbbi oldalon 3-4szer ezt csináltam még szerintem ebben a topikban a semmi kategória.Ekkor sem csak úgy magában személyeskedésként használtam mint a többség.
    4.Nem tudom minek csinálsz úgy, mintha te, vagy akiknek mondtam, nem használták volna a faszláma-anyád kifejezéseket ebben a fórumban.
    5.A 7tht én nem említettem meg már ezer éve, egyedül te hoztad fel most.
    6.Ahogy belinkelted a videot az is puszta jóindulat volt és kedvesség...Sokat lehetne tőled tanulni ezen a téren...
    7.Te nem mondod ki nyíltan a dolgokat csak utalgatsz.Ha meg nincs szándékodban utalgatni dolgokra, akkor figyelj oda arra amit írsz, vagy mások félre fogják értelmezni.
    8.Az meg már kicsit unalmas, hogy azért basztattok valakit, mert KK és ez a menő.Ha nem basztatnátok ok nélkül embereket és küldenétek el innen azt aki kérdez, már nem is lennétek emberek...
    9.sjstnsfolfotrlznstsfzlo...csak hogy legyen egy pont amibe beleköthettek és szerinttetek nincs értelme...