FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1. Nemtom mi a bajod velem , én vagyok szinte az egyetlen aki alig anyázott.
2. Mindig azt a megoldást keresem ahol mind a 2 fél hibáira rámutatok és azok kijavítására adok tanácsokat. Szándékosan többszörösen kiemelem hogy nem csak keny a hibás .
3. A fragmovie , hát arra mit mondjak direkt benne volt hogy csak poénból kenynek készült , ő is egy jót röhögött rajta, ennyi.
4. #159151 HSZ re . Ide csak bemásolnám mackósajt írását hátha másodszorra felfogod mit írt . "Fuji! Az nem zavar, hogy az utóbbi 1 oldalon szinte csak tőled, meg Kennyitől lehet olvasni "fasz", "anyád", "láma" szavakat?"
5. Miért hiszed azt hogy aki 7 th s az máris anyázik és szánalmás és ki nem állhatja keny t ? Nekem addig semmi bajom nem volt vele amíg ő nem anyázott, bár komolyobb gondom vele most sincs , mivel rám nézve semmi rosszat nem ír. Másik ami régen volt és most nem fogom vissza keresni, valamelyikőtök (talán te is , nemtom) még meg is gyanúsított azzal hogy keny meg gameover oldalán állok . Pedig akkor is azt magyaráztam hogy nekik is meg nekünk is vissza kéne venni.
6. Bár úgy érzem hogy ezt hiába írtam le mert 1 oldal múlva már én is megint benne leszek a szánalmas címszavadban ...