FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na még ehhez annyit, hogy amikor legutóbb meggyanusítottatok azzal, hogy messzebbre megy a TV-m mint a tietek akkor annyit csináltam, hogy a helikopteremet mindig lőtávon kívül húztam, hogy véletlenül se tudjatok eltalálni.Aztán amikor elöttem felrobban a rakétátok, berepültem és lelőttelek titeket, mert ti csak egy trükköt ismertek, mégpedig azt, hogy a helikoptert elkezditek oldalra pörgetni...ezzel a trükkel az a baj, hogy az emberek 99%a azt hiszi, hogy nehéz eltalálni, pedig aki kicsit is helikopterezett az már 10ből 9szer eltalál egy pörgő helikoptert és az egyetlen dolog ami megmenthet a pörgő helikoterben ülőket, az az, hogy a gunner elbassza.Publikon mindenki ilyen helikopterekre lövöldözik, szóval nem nehéz begyakorolni azt hogy eltaláljon valakit az ember.Míg a másik módszernél egyedül azon múlik, hogy meghalsz-e vagy sem, hogy jól időzíted e a visszahúzódást, szóval csak te baszhatod el, mert a gunner rakétája el se ér hozzád, míg a pörgésnél eleve vert helyzetben vagy és az ellenfél van előnyben.Itt sem csalásról van szó, hanem egyszerűen arról, hogy amíg ti egy helyben pörögtök a másik helikopter előre hátra mozog és ő lőtávon belülről lő, míg nektek esélyetek sincs eltalálni.Azon, hogy nem abban reménykedsz, hogy az ellenfeled elbassza, hanem bízol magadban és elmész a lövés elől elég sok múlik.Meg Metal Militia videojában is jó, hogy medikkel megy, de ha lesérül, akkor az első dolga az kéne, hogy legyen hogy felgyógyítja magát, nem az, hogy mint a Rambó 8 rushol előre fél élettel és így még egy eltévedt pisztolygolyó is megölheti.Vagy ha lőnek rátok akkor fedezék mögé kell ugrálni, mert ott ha lehasalsz miközben megsebeznek, fel tudod magad gyógyítani és a te szempontodból ha az ellenfél nem csinálja ugyan ezt újra kezdheted a csatát full HPval, mert nem az út közepén hasalsz ahol szintén nem rajtad múlik a dolog, hanem azon az ellenfeled mennyire tud célozni...Ilyen apró dolgokon dől el az, hogy téged csítereznek le vagy te vagy az aki csíterezik, mert nem ér el odáig a rakéta vagy teljes HPval vagy egy sebzett ellenfélel szemmben.Szóval az ilyenek miatt mondom, hogy a 90% az embereknek akit lecsítereztek az nem csíter és ez a három dolog amit itt megemlítettem, nem bugkihasználás, vagy csalás, hanem egyszerűen a játék lehetőségeinek a kihasználása.Ha medik vagy használd a medicpakkot, ha support fedezékből dobáld addig gránáttal amíg meg nem döglik.Az egész azon múlik, hogy mennyire gyorsan tudod úgy beállítani a helyzetet, hogy te irányíts...