FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem ezt mondom, hanem azt, hogy aki játszott már értelmes waron az nem lát minden második emberben csítert aki kettőnél többször lelőtte.Már megint beleképzelsz olyan dolgokat amiket nem is montam abba amit mondok.Ugyan ilyen az hogy valami barom kitalálta, hogy szerintem nincsenek is csíterek, és te máris úgy irogatsz ide mintha én mondtam volna és linkelsz be videokat nekem csíterekről...
Szóval, mégegyszer, hogy értsed mit mondok, megfogalmazom úgy, hogy még te is felfogjad.Nagybetűvel írom, mert így talán eljut az agyadig: SZERINTEM AZOK SÍRNAK A SZAR HITREG MIATT ÉS LÁTNAK MINDENHOL CSÍTERT A BF2-BEN, AKIK BÉNÁK EHHEZ A JÁTÉKHOZ ÉS AZ EGOJUK MIATT NEM TUDJÁK FELFOGNI, HOGY ERRŐL CSAK ŐK TEHETNEK NEM A MÁSIK 1000 AKI JOBB NÁLUK.ETTŐL FÜGGETLENÜL VANNAK CSÍTEREK, DE AZ EMBEREK 90% AKIT TI LECSÍTEREZTEK MERT IDEGGYENGÉK/BÉNÁK VAGYTOK NEM HASZNÁL SEMMILYEN CSALÁST ÉS EGYEDÜL AZÉRT VAN EZ MERT NEM TUDTOK RENDESEN CÉLOZNI...Vannak emberek akiknek ugyan úgy nem talál mint nektek, még sem sírnak itt csíterek miatt...