FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem tudom miért hiszed azt, hogy aki Pesten él az nem tud semmit a vidékről...Nekem szerencsére olyan neveltetésem volt ahol erre fontos hangsúlyt fektettek, hogy ne egy városi nyomorék legyek.Minden évben megyek kenuzni valahova és ott találkozom igazi vidéki emberekkel, akikhez bemegyünk vizet kérni és még sok mást is adnak.Romániában is voltam és ott is kedvesek voltak az emberek velem, még normális cigánnyal is találkoztam.Én csak néztem, hogy azok hogy képesek ilyen helyen lakni, de a gyerekei nem kizsebeltek hanem megmutatták az utat a kúthoz, és felhúzták a vizet nekünk...Ezen felül még egy környezetvédő egyesület tagja is vagyok, amelyik nagyon nagy hangsúlyt fektet a hagyományok őrzésébe és a biogazdálkodásra.rendszeresen szervez táborokat kisiskolásoknak ahol megmutatják, milyen az igazi vidéki élet és a biogazdálkodás.Évente többször lemegyek egy hosszú hétvégére közmunkára oda, ahol csak a kajáért, a szállásért, meg persze a pálinkáért dolgozom.Nem tudom miért kell azt hinned, hogy ha azt mondom, hogy magyarországon nem egyedülálló a vidéki paradicsom akkor én még csak tescos vizes szart ettem és még sose léptem ki a belvárosból.Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában és akárhol máshol a világon ahol voltam, a helyiek ugyan olyan kedvesek mint a magyarok.Sőt még azt kell mondjam, hogy néhol kedvesebbek is és nem utolsó sorban odafigyelnek a természeti értékeikre ami a magyarokról sajnos nem mondható el.Ugyan olyan finom kerti zöldségeik vannak mint nekünk.Szóval nem kéne azt hinni, hogy azért mert magyar attól jobb és a magyar a többi felett áll.De persze hiheted azt, hogy te vagy a nagy magyar puszta ismerője és hogy senki más nem ismeri úgy a vidéket mint te...de ettől még mások is ismerhetnek dolgokat és talán azok nem csak azért imádnak valamit teljes szívből mert magyar, hanem mert tényleg jó...