FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
JagFater #158765 Ez nem csak az én véleményem, sok-sok embrenek nem az jön le a Jobbikról, hogy faszán rendetraknak, hanem hogy kurvára szélsőséges amit csinálnak.
A buzi témához egy észrevétel.
Minap elmentünk a pöttemmel a mekibe, mert imádja a műanyag bohócot, ami a bejárat előtt ül a padon. Kértem a kaját, mire megszólal a figura, hogy
adna egy játékot, mert látja, hogy gyerekkel vagyunk és ez megmaradt, meg az egyik menü mellé kóstoljuk meg a másik fajta krumplit, mert szte az sokkal finomabb és biztos elkerülte a figyelmünket.
Mondanom, sem kell, hogy a csóka ratyi volt, de nem dúlván csak lehetett érezni, ahogy beszélt, meg a mozdulatain látszott.
A poronty eljátszott egész du. a műanyag szarral, amit adott és a krumpli is jó volt, amit ajánlott.
Egyelőre úgy áll a dolog, hogy a másik 4 "normális" ember közül, akik bunkók, meg beleszaromok ő volt a jobb fej, bármit is művel otthon.
A magamutogató buzit én is megvetem, mint a szart.
Volt 2 kollégám is ratyi és semmi baj nem volt velük. Sőt, jó fejek voltak. Amíg engem nem von bele a magánéletébe nem érdekel milyen beállítottságú.