FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azért, mert én, esetleg rajtam kívül még pár százezren buzikommunistazsidónégercigány eltaposlak elvet valljuk, még a Jobbik nem. Vagy te láttál már olyant a Jobbik programjában, hogy buzikommunistazsidónégercigány eltaposlak? Hát nem! Buzik ellen van, de csak a magamutogató felvonuló paradicsommadarak ellen. Én pl visszahoznám a buziság elleni törvényt is. Komcsi ellen párt, ennek is megvan az oka. Lényegében nem a zsidókkal van bajom nekem sem, hanem a cionizmussal. Tehát nem antiszemita vagyok, hanem anticionista. Cigányságok, meg szerintem magáért beszél.
Ebben az országban, nem lehetett rendet rakni közel 20 éve. És ez a radikalizmus térnyerését okozta. Radikalizmus sem azt jelenti, hogy tapossunk el minden másképp gondolkodót, hanem a bajok okára kell gyökeres változtatást adni. Gyógyászatban sem azt jelenti a radikális beavatkozás, hogy felületi kezelést adnak. Ha én mondanám meg, bizony még radikálisabb lenne a Jobbik. Mint fent írtam, visszahoznám a buziság törvényt. Sokkal jobban támogatnám a keresztény vallásra alapuló nemzetet, családot, oktatást. stb. stb. Sokáig írhatnám, de mennem kell nekem is melózni.
Europában sem véletlenül tört előre a jobboldal.