FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Amit Magyarországon politikának neveznek az egy vicc és akárki nyer abból jó nem lesz, mert senki nem mer belenyúlni abba amibe bele kéne nyúlni, szóval én nem nagyon foglalkozom a szavazással, csak abban reménykedem, hogy az egyetemet és a rezidensképzést nem barmolják szét teljesen.Magyarországon volt a legjobb az orvosi egyetem, azonban ami itt az utóbbi években fentről jön az azon munkálkodik, hogy az utolsó helyre kerüljünk és ellehetetlenítse a magyarországi munkavállalást.Jelenleg a mi véleményünk az ami a legkevesebbet számít ebben a rendszerben, attól függetlenül, hogy demokráciának hívják és egyedül azt nézik honnan lehet pénzt elvenni és mennyit, nem azt hogy mi a haszna a dolognak.Már eldöntöttem, hogy olyan helyen fogok dolgozni ha elvégeztem az egyetemet és megvan a szakvizsgám ahol homokos a tengerpart és az év 360 napján süt a nap.Ahol nyugodtan szarhatok bele a politikába és egy orvosi fizetésből is tudom élvezni az életet, meg lehet családom úgy, hogy nem dolgozom reggel nyolctól este nyolcig.Meg nem papírmunka a munkám 90%a, hanem emberekkel is foglalkozhatok és nem azon kell aggódnom, hogy milyen rendeletet hoznak amivel még jobban bekorlátoznak.Aztán ha elegem van a nyugalomból, akkor van elég segélyszervezet amelyik várja a sebészeket és mehetek dolgozni Afrikába vagy Ázsiába, vagy ahol szükség van segítségre és ahol kap az ember annyi megbecsülést, hogy szarjon bele abba, hogy ő fizet azért hogy ott dolgozzon.Mert Magyarországon ezt a munkát nem becsülik meg és sport keresztbetenni annak aki orvosként dolgozik és ezzel kvázi elérik azt, hogy csak azok dolgozzanak itt akiket a családjuk ideköt...