FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azt hittem a BF2 modokról beszélünk.Biztos félreértettem magam...De ha te még mindig ott vagy leragadva, hogy DC-ben 5 éve mit csináltál akkor jólvan, neked van igazad.Azzal a DC-vel nem játszottam, azt nem fikázom.Viszont a BF2 modok közül az összeset kipróbáltam és azokról is beszéltem.A BF2 fizikájával meg nagyon tévedsz.Évtizedekkel előre megelőzi minden eddigi fizikai ismeretet az ami abban a játékban van.Tudósok eddig még csak elméletben beszéltek arról, hogy valami átmegy egy betonfalon, nekem viszont BF2-ben többször sikerült már a medicpakkot egy szinttel lejjebb dobni át a betonon, miközben az épületben próbáltam magam mellé ledobni.Mi ez ha nem a legmodernebb tudomány? Szóval pls legalább a fizikáját ne fikázzad, pusztán azért, mert jelenleg nem tudják a valóságban megcsinálni.A BF2 tartalmazza a jövő nagy lehetőségeit.15 év múlva úgy fognak a fejlesztőkről beszélni min Da Vinciről, mert 30 évvel megelőzték a kortársaikat