• Fujiryu
    Na akkor elmondom.A BF egy MULTI FPS.Egy játék.Köze a valósághoz semmi nincsen, csak utánozza azt.Az alap ötlete a játéknak az, hogy emberek játszanak emberek ellen.Az egeredet használod célzásra.Az egereddel irányítod a fegyvered.Reflexek kellenek a célzáshoz.Ügyesség kell hozzá, meg tehetség.Sok múlik az embereken, azon, hogy mennyire tehetséges és ügyes valaki.A hadseregben ahol életek múlnak rajta ott megértem, hogy arra törekednek, hogy az embert, a legnagyobb változót kivegyék az egyenletből.De egy MULTI fpsben az számít, hogy mennyit gyakoroltál.Akik nem tudnak célozni az egérrel azok használják a csalásokat a normál játékban.AIMBOT és a társai.

Viszont ti egy olyan MODdal játszotok, ahol a repülő és a helikopter a ködhatáron túlról bemér és úgy lő ki dolgokat, hogy a célpontnak esélye sincsen.Hol van itt az kihívás? Hol van itt az alapja az egésznek? Esélye nincs arra, hogy védekezzen és te erre vagy büszke, hogy így tudod lefregelni őket.

Ebből csináltok hatalmas videokat és amikor valaki aki nálatok sokkal tehetségesebb, csinál egy videót, egy olyan játékban amiben meghagyták a célzást és számotokra szar a hitboxa akkor őt nyugodtan fikázzátok és nevezitek csalónak.Holott ugyan olyan ember mint ti, csak sokkal tehetségesebb és nem lépett ki a játékból az első kudarc után, mert van annyi tartása, hogy az első akadájról ne pattanjon visasza.Továbblépet a kudarc után és máshogyan próbálta.Szvsz ez az amit ti a modokkal sose fogtok megtapasztalni és mindig ti fogjátok itt McKennyt és a hozzá hasonlókat fikázni, hogy mekkora gyökerek és kemperek.Azonban én lefikázom azt a videót, ami akár egy Single Player játékban is készülhetett volna, és én vagyok a fasz, meg a régimódi.A fragmoviek arról szólnak, hogy egy tehettséges játékos a legjobb lövéseit összeválogatja és megmutatja a többieknek, hogy mit tud.Legtöbb esetben szerencséje van, legtöbb esetben egy olyan trükköt mutat be amit elötte kevesen csináltak.Van benne valami amit csak ő tud, vagy csak neki sikerült és ettől lesz egy fragmovie izgalmas.Nem arról, hogy összevágsz pár percnyi videót arról, ahogy szarrákempelsz szerencsétlen embereket akiknek esélye sincs visszalőni.

Erről szólnak a modok.A kempelésről és arról, hogyha ismered a játékot, tudod melyik ház melyik emeléetén van eldugva a szuperfegyver akkor te vagy a király.Az olyan embereknek készülnek akik nem tudnak/nem akarnak sikereket elérni.Az olyan modok amik nehezebbek mint a BF2 fél nap után kihaltak, mert kevés az ember aki szereti az igazi kihívásokat.Azonban amelyikhez semmi tehetség nem kell csak annyi, hogy gyorsan betölts és te vidd el a helikoptert és tudd, mikor melyik rakétát kell kilőni, na azok a modok azok amik több évig sikeresek lesznek...Nekem egy játékban az okoz örömöt, hogyha valamit nehéz megcsinálni és sikerül.Nektek viszont elég annyi, hogy gombokat nyomogattok amikor kiírja a gép, hogy LOCKED és a végén csináltok egy printscreent a statról...

Aztán ezzel még mindig nem lenne semmi baj, csak ne te fikázz másokat akik belinkelik ide a statjukat.De te vagy az aki beszól nekem, hogy mekkora nyomorék vagyok, hogy azt mondom, hogy a kempelést élvezem és, hogy ki tudok jutni...Szvsz maradj meg a magad szintjén, de próbálj meg nem az első sorban csíterezni és fikázni egy videot amiben semmi csalás nincs, vagy ne fikázz valakit, mert belinkeli a statját...Vannak eredmények amire az ember büszke lehet és még ha te úgy is gondolod, hogy semmit nem ért el, akkor is megteheted, hogy kussolsz és mész beméregetni a jeepeket a helikopteredből az isteni modokban, ahelyett, hogy leszólnád.Az a különbség az itteni emberek között akik leszólják a másikat, hogy vannak akik megtehetik mert elértek valamit amire büszkék is lehetnek és van a másik fele akik azt hiszik, hogy azért mert mások megtehetik ők is nyugodtan megtehetik, pedig semmit nem tettek le az asztalra.Attól meg kurvára közösség tagjának érzi magát, hogy azt csinálja amit lát...Az egyik oldalról ez egy normális kritika, a másik oldalról meg egyszerűen csak irigység...