• Drang
    Üdv!

Lehet, h. nem voltam JCSR/GBC/Horda tag. Lehet, h. csak fél füllel hallottam dolgokat. Lehet, h. nem volt szerencsés ezt a témát bedobni. Lehet, h. láma is vagyok. Lehet, h. túlzás hibáztatni a HEG-et, nem is volt szándékomban megbántani őket, mert amit elértek az nagy dolog magyar viszonylatban. Nem csak a HEG tehet róla, h. nincs mára community nyilvánvaló.
    De sztem erről nyiltan eleddig nem igazán esett szó.

Annyi azért biztos, hogy anno a bf2 kezdeteinél - nem tudom emléxel-e rá, mert én rád nem nagyon- a tegnapi hsz-ek alapján mondva a HEG-hez hasonló hozzáállás volt tapasztalható a régi BF42-ből s BFV-ből átjött öregek körében... emléxem voltak is nagy sértődések az első CB NC idején... de ez úgy, ahogy rendeződött... olyannyira, hogy az első CB NC után vetődött fel egy a HEG-hez hasonló, bár felülről szerveződő mix csapat létrehozása, ami a klánok közötti együttműködésen alapult volna erősitendő a community egységét, mely összefogta volna a magyar csapatokat, mintegy szellemi műhelyként... sajnos nem lett belőle semmi...
    Nos, amikor végül más úton egy alulról szerveződő egységként megjelent a HEG, akkor úgy gondoltam még is megvalósulhat a régi elképzelés, iskolát teremtenek... na de ez nem igy lett ugyebár... csak ennyi... és ennek a csalódásomnak adtam hangot a bfcom oldalon... csakhogy értse mindenki miért irtam, amit irtam...