FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak azt felejtik el páran, hogy ez így normális.2 éve történt.David és Matt a JCSR-ből jött, onnan is hoztak alapokat ugyan úgy ahogy Atwe a Hordából, azonban nem csak ez a két csapat volt ahonnan elszedtek dolgokat.Itt csak a legalapvetőbb dolgokat tanultál meg, a többire maguktól jöttek rá és más csapatoktól lesték el(ahol játszottak/akik ellen játszottak).Szerintem, ha nem lett volna az ultimátum és nem lettek volna rákényszerítve, hogy lelépjenek még ma is a Hordában/JCSR-ben lennének barátokként.Én sem vagyok HEGes mégis jóban vagyok velük, mert én megértem miért változtattak és hagyták ott a klánjukat a HEG miatt.Nem ők döntöttek a kilépés mellett, hanem majdnem kirugták őket.
Mindenki tudta, hogy a játék akkor fontosabb volt nekik, mint a társaság.Ezt nem lehet nekik felróni.Ha játszani akarsz azokkal mész játszani akik szívesen játszanak nem azok akiknek könyörögni kell érte.Ha meg a társaság olyan fontos volt mindenkinek, akkor ti is jóban maradtok velük.
Lásd a Hordások a JCSR-ből kivált HEGesekben látják az ellenfelet, mert szerintük ők okozták az egészet és a Hordás részével szinte semmi bajuk nincs.JCSR részről meg rég el lett felejtve az egész, mert már akkor nem volt fontos a játék.COD4ben tudtunk velük együtt játszani és az egészre fátylat borítani, mert akik az ultimátumot adták, rájöttek, hogy igazándiból nem ők tehettek a végéről, hanem a kivált HEGeseknek köszönhetik, hogy még fél évig húzták az aktív játékot.Szerintem ezért nem baszogatni kéne őket és azt mondogatni, hogy mennyit adtatok nekik, hanem észrevenni, hogy ti is ugyan annyit kaptatok tőlük.Ők például egy szóval sem kérik ezt az elismerést és lehet azért, mert megkapják mástól.Ha nem "kövbetelnétek" ezt az elismerést talán ez a vita se létezne...Szóval maradjanak meg a szép emlékek és nézzétek a pozitív oldalról, hogy plusz egy év/fél évvel tovább volt aktív a klán nekik köszönhetően.