FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
holcim #157682 esküszöm ti mind hülyék vagytok ilyeneken veszekedni!!uram atyám!lol megvertük a nagy hordát és akkor mi van ???ja tudom hekkerek vagyunk!!igen mi vagyunk a hekkerek mikor rajtatok kivül a cbén alig vertünk meg valakitXDnem lehet ti vagytok egy kicsit bénák?én nem tudom lejátszottam már egy pár wart(nem olyan sokat mint ti,kb100at)de én még warokon snipert nem láttam ez nem tudom ezzel a taktikával nyertetek régen vagy mi?kicsit nem is tudom hogy mondjam de elég szar taktika!meg nem tudom a warnak sztem az a lényege hogy csapatba mozogjunk tudom mi se vagyunk azok a nagy csapatjátékosok!de ti vittétek a pálmát hogy én egyszer nem találkoztam ugy veletek hogy legallábbb ketten mentetek volna eggyütt!most néztem a cbés meccseiteket hát nem tudom soksikert nem arrattatok,azok mind hekkerek voltak vagy mi?ja igen tudom ökis hekkertek azért kaptatok ki!na mind1 leszarom az egészet!ezugy kikivánkozott belölem !eddig nem irtam mert nem akartam de most mér mind1!!
Üdvözlettel:=]MC[=holcim90