FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Fuji, eddig a tisztalátásodról ismertelek, de úgy látom most ebben témában ehomályositotta éleslátásodat az érzelmi elköteleződésed a HEG felé.
In medias res:
Azok az egyéni döntések vezettek sztem részben azoknak a klánoknak a megszűnéséhez, akiket megemlitettél. Arról van szó, hogy amit ők deficitet okoztak a bf communtiybe azt nem hinném, h. ilyen módon kellene visszaadni, ahogy ők ezt tették és teszik. Ebben áll sztem az ő felelősségük...
Még egyszer leszögezem, nem azzal van a gond, amit ők elértek, hanem ahogy azt kommunikálták...
Ha észrevetted mindenki elismeri őket, de az ilyen hsz.-ek amiket Bari is nyomat, ezek mind aláássák, az ő amúgy is ingatag tekintélyüket... mer' azzal, h. qurvajó vagyok te meg csicska nem lehet vitatkozni... lehet cod 4 community megértő az ilyennel, de én speciel nem respektálom ezt a hozzáállást... még ha olyan überplayer is teszi ezt... de nem szaporitom tovább... magáért beszélnek a hsz-eik