• Fujiryu
    Én a régi 7tht egy szóval se szidtam, mert ők letettek valamit az asztalra.Ők építették fel a jelenlegi hírnevét a 7th-nak.Azok akik akkor játszottak a 7thban olyan emberek voltak akikre egy rossz szavam se volt, mert ők sose csináltak semmi olyat amiért szidni lehetett volna őket.Volt egy két csípős megjegyzés a két klán között, de a vitákat mindig lerendeztük.Mindig is fair csapat voltak, néha már túlságosan is ragaszkodtak a szabályokhoz és az elveikhez, de pont ezért mindenki tisztelte őket.Viszont amit ti csináltok az teljesen más és én téged és a csótányokat soha az életben nem foglak annak a 7thnak nézni mint azokat akik ellen pl az Infantry kupán játszottunk.Nekik nem volt szükségük adminprogramra vagy akármire, hogy a helimet lenntartsák a játékban...

Lehet nem ugyan ezekkel a szavakkal mondtad amit mondtál, és volt benne jó sok "kurva anyját a Fujinak" amit kihagytam, de a lényege az volt mint amit leírtam.Szvsz Boxer amilyen jó volt veled játszani amikor elkezdtem a BF2-t annyira szar most.Sajnálom, hogy amiatt, hogy beléptem az általad annyira utált JCSRbe, a vak gyűlöleted ODINék iránt, így elrontotta a kettőnk viszonyát.Érdekes módon amikor múltkor véletlenül találkoztam Szenoival az egyik szerveren akkor valahogy vele értelmesen tudtam játszani.Valahogy örült annak, hogy találtam egy jó klánt ahol jól érzem magam, ellentétben veled aki velem és az öcsémmel szóba se állt miután beléptünk a JCSRbe.Azért mentem át a TS szobába, hogy a régi idők emlékére játszak egyet veled, hátha megenyhültél, de kicsit meglepett, hogy megváltoztál amint lelőttelek egyből kurva anyáztál.Pedig régen még te is pusztán poénból játszottál ezzel a játékkal...