• Fujiryu
    Még fogadtam is volna akárkivel, hogy ezt fogod mondani.Mondom én, hogy azok mennek modozni akik bénák a BF2 hitrendszeréhez és túl sokat halnak, mert a mozgó embert nem tudják eltalálni még hasalva se.Ott persze könnyű királynak lenni azokkal szemben akik először próbálják ki és semmit nem ismernek, de te ismered az egészet.Szóval ezért halnak ki a modok, mert az ilyen emberek amint megjelenik a mod felteszik és profi kemperek lesznek és elveszik az emberek kedvét a modozástól.Kiürül az összes mod szerver és már csak azok maradnak akik tudnak is játszani a moddal, mert az újdonság varázsa elmúlt nincsenek kezdők.Mivel hasonlóan képzett kemperek ellen játszol, nem fogod élvezni abbahagyod a modozást és várod az új modot de addig is a BF2ben szopod a faszt,mert azt mindig játszani fogják.Ez a modok körforgása.Én meg röhögök az ilyen embereken akik a modozás után visszajönnek BF2-zni és sírnak a hitboxon, hogy még a hasalva se tudja lelőni...Az első dolog amit BF2-ben el kell felejteni az a hasalás.Ezért jó a cod4 mert ott az ember leszokik a hasalásról és BF2-ben is csak fedezékeknáél használja :)