FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát elég ritkán jelenti be az ember, hogy lőni fog.Csak a kempelésnél jelentette be.Amikor először beszóltak, akkor jöttem rá hogy nem működik a mikrofon, mert amúgy nem beszélek olyan sokat TSen idegen szobákban.Yeti meg észrevette, hogy bementem mert a billentyűzetew kijelzi ha valaki belép a szobába.Szóval én amíg nem szidtatok nyíltan azthittem hallotok.Utána meg csöndbe röhögtem rajtatok.Azt meg tegyük hozzá, hogy MEtalMilitia meg végig mondta merre van a helim, hogy még véletlenül se keressenek rossz irányban.Persze nem nehéz őket, megtalálni, hogyha a főbézről nem tudsz kimenni, mert minden infot leadnak a másik oldalnak hogy melyik szélén próbálok meg a pályának mögéjük kerülni.Szóval már ki is használtam azt, hogy Metal Militia néha leadta az infot nekik, de nem tudta őket folyton informálni szerencsére mert repülőzött.Megvártam míg beárul és elmentem a másik irányba.Szvsz nem nehéz kicselezni az embereket akik így akarnak előnyt szerezni, mert annyira abban az irányban kerestek, hogy akár oldalról beléjük is ütközhettem volna azt se vették volna észre.Aztán az meg a hab volt a tortán amikor a szerencsétlen MetalMilitiat szidták, hogy miért mondott rossz irányt :)