FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát valahogy én nem úgy érzem, hogy te valaha is szarrá aláztál volna engem infantryban :)(a további rész csak úgy általánosan a levegőbe megy nem neked Orion)
Egyébként meg nekem nem célom legjobbnak lenni ebben a játékban.Csak érdekes módon amikor álnéven játszom ellenetek akkor valahogy mindig az van, hogy ti vagytok azok akik előjöttök azzal, hogy 800 méteren túl lő a tv-rakétám és stb.Míg másik szerveren még ha hatodszor lövöm le a gyereket akkor is gratulál és hetedszer ő lő le, majd még további háromszor, amiért én gratulálok neki.Viszont amikor magyarokkal ez történik a 3. kill után csítereznek a 6.kill után lemennek a szerverről és egyszerűen átmennek a másikra(itt most nem rólad hanem az újgenerációs 7thról beszélek és érdekes módon a vényesekkel ilyen gond nincsen.Ők valahogy inkább a 6 kill után 6szor lelőnek és gratulálnak kategóriába tartoznak).Szóval lehet azért találkoztok annyi csíterrel mert az ilyen esetek miatt gyakran kerestek másik szervert és egy este felmentek 15 szerverre.Érdekes módon csak akkor maradtok egy szerveren, ha nyertek.Ha két három kört buktok máris továbbáltok.Én meg ha állandóan nyer a csapat direkt átállok a másik oldalra, mert abban legalább van kihívás és nem halál unalmas.Szóval amíg a 7thnak volt szervere akkor elég gyakran jártam oda és direkt a gyengébb oldalon játszottam(pont az ellenkezője ahol az egész 7th játszott.ők 1-2szer ha átáltak a gyengébb oldalra).Érdekes módon valahogy mindig visszakerültem az ő oldalukra, mert a szerver pont mindig engem dobott át ha heliztem és kicsit nem hagytam érvényesülni a Boxer+Yeti álompárost.Az adminprogram szépségei...Szóval jöhettek itt azzal, hogy így meg úgy és szidhattok másokat akik belinkelik a statjukat, meg hirdethetitek nagy táblákkal, hogy ti szartok a statra és a feeling a lényeg, de addig amíg csak akkor játszotok egy szerveren ha nyerésre álltok és egyesek 3 csillagos rangot csinálnak maguknak "hogy a jeep megvárja őket" addig nekem kicsit kétszínűnek tűntök és valahogy mindig ezek az emberek találkoznak csíterekkel.Valahogy mindig azok az emberek jönnek ezen a fórumon azzal, hogy csíterrel találkoztak akik engem is meggyanusítanak amikor álnéven játszom.Valahogy mindig azok az emberek helyeselnek és találnak videókban csítereket akik a hátam mögött TSen azt próbálják kitalálni, hogy milyen csítet és hogyan használom...Szóval én tudom, hogy nekem gecisok hibám van és egy faszfej vagyok, de pls azért ti is elgondolkozhatnátok azon, hogy miért csak titeket és miélrt csak akkor baszogatlak amikor előjöttök ezzel a csíteres dologgal és csináljátok a melodrámát...