• Fujiryu
    Ezért kell értelmes public szerverekre menni...Engem előbb bannolnak a szerverekről, minthogy csíterrel találkozzak.Viszont van egy-kettő értelmes public szerver ahol jót lehet játszani, mert olyan képességű játékosok vannak rajta, akikkel lehet játszani csapatban.Ezért én ha publicozom akkor csak egy szerverre megyek, így el van kerülve az a probléma, hogy csíterrel találkozzak, mert az a szerver rendesen van adminolva és még faszlámák sincsenek rajta sokan...

Amúgy meg felesleges túlozni, mert erősen kétlem, hogy 200 commander hacket láttál volna.Nem azt mondom, hogy a hitbox miatt van én csak azt mondom, hogy az van a hitbox miatt, hogy nem tudod lelőni.Szóval ne forgassad ki a szavaimat, de ha még mindig nem értitek egyszerűen össefoglalom a dolgot, azoknak akik lehasalnak, lőnek, nemölikmegazellenfelet, de meghalnak egylövéstől, miközben az ellenfél villásreggelizik és ezt furcsának találják:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BÉNÁK VAGYTOK EHHEZ A JÁTÉKHOZ ÉS MIVEL EZZEL JÁTSZOTOK EGYEDÜL MÁR NÉGY ÉVE, MERT SZELLEMILEG VISSZAMARADOTTAK VAGYTOK MÁS JÁTÉKOK KIPRÓBÁLÁSÁHOZ, MÉG KÉT ÉV MÚLVA IS A CSÍTEREKEN FOGTOK SÍRNI, PEDIG EGYSZERŰEN CSAK FASZLÁMÁK VAGYTOK AKIK NEM TUDNAK CÉLOZNI ÉS MINDENFÉLE KIFOGÁSOKAT KERESNEK, MERT NEM TUDJÁTOK AZT ELFOGADNI A HATALMAS EGÓTOKKAL, HOGY MINDEN MÁSODIK EMBER JOBBAN JÁTSZIK NÁLATOK ÉS A 4-5 EMBERES SQUADOTOKAT AZÉRT SZEDIK KI A FEDEZÉK MÖGÜL, MERT TI CSAK HASALTOK ÉS LŐTTÖK A PKMMEL/VAGY VALAMI UNLOCKKAL AMIK ALAPVETŐEN A LEGBÉNÁBB FEGYVEREK A JÁTÉKBAN, ÉS MEDICCÉNT IS LEHASALSZ, LŐSZ ÉS MEGHALSZ, ÉLESZTÉS HELYETT...NINCSENEK CSÍTEREK MINDENHOL CSAK TI VAGYTOK HIHETETLENÜL BÉNÁK...