• Metalmilitiakid
    hát szép videó meg minden
    Csak pár észrevétel minden pártoskodás nélkül. Elismerem jól játszanak de érdekes módon esetek 70% ában a szebben álló fél (felek) else tudjak találni őket pedig volt hogy kb 2 méterrol lőtték AK val. Havercsóti két felismerésén kívül hozzátenném 8:07 kor hogy ugrás/esés közben olyan szépen lelövi az ellent ami nekem 1.5 éves játékidőm alatt (nem sok) soha nem sikerült (még elsütni a fegyvert se) . Másik hogy szinte minden golyójuk talál , sok gyakorlás meg rutin de ne mondja már hogy állva ellövi az összes embert 30 méterről AK val 5 golyóból , nem egy ilyen volt a videóban. Na meg a kés meg a shockpedál, lehet hogy én hibám vagy hitbox lemaradás , de egy 2 perce mozdulatlan sniper t 2x kell hátba szúrnom mert az esetek 80 % ban 1. re csak porzik , neki minden betalált ugrás hasalás közben is. A pedálról meg annyit hogy nem tudom mennyi a hivatalos "lőtávja" de a csávókám egyszer kétszer 3 méterről is ölt vele. Na most hirtelen ennyi , nem mondom hogy csíter , lehet csak vmi kisebb HAX .