FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Inkább veletek mi történt, mert én semmit se változtam, viszont ti egy olyan klán lettetek aki egy vesztett war után elkezd csíterezni.Amikor még veletek játszottam kb 2 éve, ilyen nem volt.Együtt röhögtünk a TS-en egy vereség vagy győzelem után is.Nem volt ilyen kiborulós csíterezés...
Én már játszottam csíterek ellen éles waron, szóval tudom milyen az amikor az ember csíterek ellen játszik.Nem olyan, hogy 1 golyós fejeseket kapsz.Hanem olyan, hogy tök mindegy honnan támadsz, mindig tudják, hogy jössz és az egész Squad meghal fél másodperc alatt.Megmozdulni se tudsz a pályán, nem, hogy visszalőni.Szóval hidd el csíterek ellen játszani szar, mert ott szó szerint lőni se tudsz.Mire észrevennéd halott vagy.Létra tetején épp, hogy kinézel és lelő.A gránát mindig megtalál.Késsel is leszed fél másodperc alatt, mert mindig tudja hol vagy.Egy csíter nem hal meg 10x egy waron, max 1-2 szer de ha már két csíter van akkor egyszer se, mert élesztik egymást.Szóval Atwera se mondod, hogy csíter, viszont ha ő játszott volna veletek ti pörgetitek őket és nem ők titeket...