• Running
    Feltételezés. Nem tudod semmiről semmit, ott sem voltál, mi alapján feltételezel dolgokat? Azért örülök, hogy te ennyi mindent tudsz...
    Ki nem szarja le hogy megvertek, kaptunk már ki jópárszor, 1-2 meccses csapattól is. Nem érdekel senkit sem az eredmény, tovább megyek a bf2 sem. Az is csoda, h a meccsre megvoltunk.
    Csak utálom, mikor lenne jobb dolgom, de el kell basznom 2 órát az életemből az ilyen Mckenny félék miatt.

Tudom, hogy te Fuji egy jóisten vagy a játékban, de én is játszok a játékkal a demó megjelenése óta és feltűnik, ha valaki gyanúsan játszik. És McKenny nem kicsit volt gyanús az első perctől fogva. Normális játékosoktól nem szoktam olyan látni, hogy magyar jópingű szerveren, mindenféle szerver anomália hiányában, valaki a kisháztetőről, a hotel zászlóhoz beugrás közben folyamatosan lő. Az h mindig tudta ki merre van, már meg sem említem, biztos spottoltak neki mindent.
    Már a helis fregmúvijában is nem kicsit gyanús a gyerek. Úgy látszik infben is kamatoztatja az ott szerzett tapasztalatait. Pl, hogyan kell egy ködös pályán öt kilóméterről kiszúrni a másikat, aki fedezékben volt. Najó hagyjuk.
    Az MC-sek nem érdekelnek, de McKenny játékára kíváncsi voltam és nem csalódtam, egy nyomorék csíter geci, nagy pofával. Igazi verni való kis fasz.