• Running
    Elmondom mi az ami engem zavarni fog. Ha nem a phpBB3-at tartjuk meg, hanem Joeék összekókányolnak egy másik fórumot, ami még az SG-seknek is tetszeni fog, akkor se fog semmit se elérni vele, mert nem fogtok átjárni írogatni.
    Tulajdonképpen akik eddig nem írtak a bfcom oldal fórumára, akkor sem fognak, ha 2 centi egy hsz. Ha én szeretnék egy fórumra írni, nem fogok amiatt sírni, hogy 2 centi vagy 4 centi a hsz, 1 mp alatt küldi el, vagy kettő. Ezek problémák persze, meg is értem, de alapvetően nem ez a lényegi kérdés, és ezt mindenki tudja azok közül, akik nem jártak át.
    Csak az a vicc, hogy nyugodt lélekkel leszavaz az SG skinre, közben meg összesen 2x fogja meglátogatni, aztán pohhad továbbra is itt az SG fórumon. Még ez sem lenne gáz, ha joék ne kúrnának el emiatt órákat egy olyan fórum összerakására, ami végül nem fogja a célját elérni, sőt még azokat is elriasztja, akik legalább a phpbb3-al elégedettek voltak.
    Nincs harag emiatt meg semmi, ez ilyen alapvető emberi mentalitás. Ugyanaz mint a Bf2 bulinál. A megkérdezettek 3/4 azonnal örült h lesz és tutira ígérte hogy eljön, még interjúban is. Minden optimális volt, árak, helyszín, stb...és a Bf2-sök közül, közületek hányan is jöttek el? 6-an, a kb 100-ból? Szal igazából ennyi.
    És hagyjatok már ezzel a tök hosszú egy hsz dologgal. Mikor létrejött a fórum, kérésre, rögtön megoldottuk, hogy akiket zavar át tudott más sablont állítani, ahol ki volt véve minden csicsa, és kb annyi helyett foglalt egy hsz, mint itt. ki lett hirdetve, 3 hónap után megnéztem, a kb 120 regelt emberből mindösszesen 2 valakinek volt beállítva, a többiek az alap sablont használták.
    Ezt az egész történetet már eljátszottuk párszor, mármint hogyan lehet átcsábítani az SG-seket, a válasz ez: sehogy semmivel, lusta máshova menni, jól érzi itt magát, és ez rendben is van, de nem érzem szükségét részükre kialakítani valamit, amit nem fognak használni.
    Nekem ez a véleményem, ne legyen igazam...