FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Érdekes módon, mindig amikor egy erősen jobboldali tüntetés van akkor van az, hogy reggel kimegyek az utcara és könnyezik a szemem a könnygáztól, vagy este nem is indulok el oda ahova menni szerettem volna, mert pár nagyszájú barmot szorítanak be az utcánkba.Szóval magyarázhatod itt a dolgot, de én most nem a jobbikról vagy gárdáról beszéltem, hanem azokról a gyökerekről akik demokráciakövetelése néven szétverik ezt a várost és felgyújtanak szemeteseket és autókat, az ünnepeken meg azt hiszik az a vicces és attól lesznek nemzeti hősök, ha azt ordibálják Gyurcsány takarodj.Persze az nem jut el az agyáig, hogy attól nem lesz nagyobb magyar, hogy egy rendezvényt aminek a megemlékezés a célja tönkretesz.A jobbiknak az ilyen gyökereket kéne szarráverni és csak utána a cigányokat, mert ezek ássák alá a tekintélyét...Engem érdekes módon sose vertek meg még a rendőrök, pedig párszor már találkoztam velük furcsa helyzetekben, ahol hogyha AVHsnak és agyatlqan barmoknak neveztem volna őket simán megvertek volna.Érdekes módon, hogy megmutattam nekik az irataimat és semmi rosszat nem csináltam, nem jöttem az alkotmányos jogaimmal, meg hogy mi a faszért nyomnak el- adatvédelmi törvény nemmutatom meg- és lás csodát nem vertek szarrá, nem csuktak le és nem aláztak meg.Megmondtam honnan jövök, hova megyek és ennyi.Pedig ez akkor történt amikor hazafelé jöttem és 2 utcával arréb szorították be a tömeget.Az a baj ezekkel a kreténekkel akiknek eltörik az ujját, hogy szívóznak a rendőrökkel.Nehezen hiszem, hogy csak úgy heccből eltörték az ujját.Valószínöüleg idegesítette őket, hogy másnap a kocsmába elmesélhesse, hogy megszivatta az AVH-s izraeli verőzsoldosokat...Ártatlan ember elég ritkán sérül meg ilyenkor, mert akinek van esze pont aaz ilyen barmok miatt elkerüli a tüntetéseket.Amúgy elégnehéz a sarkon befordulva belefutni egy ilyen tömegbe annak aki nem süket, mert a város másik feléről hallani azt amit ordibálnak...