FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bala10 #154685
Amikor egy squadban voltam fiúkkal egyik este. Nagyobb kisebb rangúak voltak, mint az enyém. Ez külömben 2009.02.24 történt meg velem. És mert lány vagyok, nem kellene úgy báni velem, hogy nem követitek a parancsaimat, mert én úgy godolom, amúgy sem tudja meg védeni egy lány magát a harctéren, de ha a csapat, akkor legyen is azbármilyen nemű legyen. Én, amikor még elkezdtem játszani követem a leader hogy hátha meg tudd védeni vagy forditval, mert igy helyes. De most én próbálok jol vezetni egy squadott és akkor nem is érdemes, ha nem is figyelnek rám, mert lány vagyok? Ennyi erővel nekem semm kéne valakit éleszteni mert ha ő nem akkor én minek? Igaz utána meg nekem ordibálják ha velük vagyok egy squadba, hogy te milyért nem keltes fel! A fiúk egy lányt könnyebben le tuddnak ordibálni, mint egy fiút. Ezért akarok egyenjogott nekem. Ha én tudom követtni a leadert ő miért nem tudd. Valaki mondja már el nekem.