• Balumann
    1 -> Mert visszaszólított a kíváncsiság, hogy milyen választ kapok. Azért válaszolok, mert hülyeségeket írtok, és most kérdeztél is.
    2 -> Komolyan, mintha egy csöppnyi fogalmad se lenne arról, hogy miért vannak külön topikok. A normálisabb topikokban tiltják, és törlik is az "off" hozzászólásokat. Itt a hozzászólások 80-90% -nak (legalábbis az utóbbi oldalakon) köze nincs a játékhoz.
    És igen igazad van, ha nincs kedved nem válaszolsz a kérdésekre (mintha engemet ez zavarna egy kicsit is...).
    3 -> Persze, milyen jogon is várja el valaki egy magyar BF2 topikban, hogy egyszerűbben segítséget kap, mielőtt fel kéne hívnia a játék kiadóját... mint1 ezen gondolkozzatok szerintem még 1 kicsit.
    4 -> Nem szabtam meg semmit, ezek a dolgok általában magától értetődő dolgok, ha már külön topikok vannak a játékoknak.
    És ismét leírom, hátha sikerül sokadjára észrevenni és megérteni. Nem érdekel, hogy mire nem válaszoltok. Ami zavar az a félrevezetés és állandó be/visszaszólogatás.

Nem vagyok az a típus akinek csak a szája jár, nem egy FAQ -t csináltam már, és forumban is amióta itt vagyok nagyon sok embernek segítettem, msn-en legalább 500-an vettek fel elmúlt évben hogy segítsek Hamachi, THAW, Vista, Left 4 Dead, és még sok más miatt. Az a félrevezetés amire válaszoltam konkrétan azért is zavart nagyon ("hamachi felejtős"), mert nagyon sok időt töltöttem a Hamachi FAQ megírásával (humachi.hu -n lévő FAQ jelenleg), és sokat módosítottam, hogy napra kész, jól érthető, minden benne legyen, stb.
    Jah és biztosak lehettek abban is, hogy soha senkit nem vezettem félre, mégha hozzá is tettem a véleményemet.

Gondoltam, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit nagyon zavar az itteni "helyzet", és ha így folytatjátok biztos, hogy később is lesz aki nem tudja szó nélkül hagyni... ez már nem Battlefield 2 topik, hanem KK klántopik.

Átadom az utolsó szó lehetőségét megint, de ha nagyon hülyeség lesz, és kérdés is, akkor úgyis válaszolok... bár látom, hogy semmi értelme.