• Fujiryu
    Lol.Bazzeg szilveszterezes helyett visszamentetek az oviba?
    Sztem Running felesleges megsertodnod azon, hogy a Zolly mit mond mert senkit nem erdekel a velemenye.Megsertodik azon hogy torlod a kepet.Vicc az egesz, nem tudom minek veszed magadra.Ha meg mindenen ennyire felhuzod magad akkor meg lehet tenyleg el kene gondolkoznod azon hogy atadod a jogokat, de kerlek ne egy Zolly szintu embernek.Meg jol vegzed a dolgodat es azert mert beszolnak meg nem kene olyat tenned amit megbansz, mert szerintem fontos neked ez a kozosseg es elvezed amit csinalsz itt fuggetlenul attol mit mondasz most.
    GameOver fikazasat meg szerintem be lehetne mar fejezni, mert ezerszer jobban jatszik mint ti(es nemutolso sorban meg ertelmes gondolatai is voltak amivel az osbefes topiklakok felet tulszarnyalta), fuggetlenul attol hogy meddig jatszott a demokkal, es nemutolso sorban szerintem mar elegge kezdetek kifogyni, mar az ertelmetlen ervekbol is, hogy miert kell utalni eppen amit mond fuggetlenul attol hogy ertelmes-e vagy nem.Az angolok elleni 32v32 meccsen kepes volt tartani magat a taktikahoz, ami azokrol akik oltjak folyamatosan minden ok nelkul, nem mondhato el es meg ezek utan is azzal jottok hogy csapatjatekra alkalmatlan.