• Sturm44
    Ééértem... szóval azt szeretnéd, hogy mindig a te squadod felett legyen az UAV. Mivel is szeretnéd kiérdemelni ezt a privilégiumot? Voltak még vagy két tucatnyian, akiknek szintén forró volt a talaj, mégsem sírnak, bár elismerem nem voltam mindig a helyzet magaslatán, de fostos egy hetet koronázott az az este.
    Amúgy szívesen várlak vendégkommandernek hozzánk, mert kissé unom. Tudod egy cseppett unalmasabb, és munkaszagúbb mint sqleader-ként ríni. Szóval gyer és mutasd meg milyen egy igazi waron prókommanderként irányítani, mert én is szeretnék már végre felfelé ujjal mutogatni. De komolyan mondom, gyere, szervezhetnél pár wart is.
    Amúgy remélem nincs harag, Karkand második körében sokkal szervezettebb volt a "B közép", csak hát nagyon látszott, hogy ki hány órát játszik naponta ezzel a játékkal. Azért remélem adott némi lendületet a további community warokhoz. Ne add föl Running!

Amúgy Drang -é volt az első teamkill... még azelőtt hogy beírtátok volna, hogy ne TK-zzatok! Ha jól emlékszem Dequatort ölte meg, de nem 100.