• tonyr #149686
    amugy mi is sokan kaptunk ban-t magyar szeron, az ok... lol hát agyam eldobom...
    szabály: no comm, co clay/c4, no spawn, no br/bc (only medicpack esetleg wagy löni még lehet ?), ill a kedwenc: az uccso bész = föbész (gatehouse)
    nos hát eljutottunk odáig h beszoritottuk öket gétre, jött is a csipacsata, ami nem fexik nekünk, igyhát gondoltam közelebb jutok, átkeltem a wizesátjáron, erre kick, ok átkeltem... lol... wazz kb 250m-re wan a gét-flag-töl, wtf ? irom nekik h elég lama szabályok... erre 1ik ismeröst ban, na több se kellett, akko kejjünk csak át a hidon, ill szoban is kértem a ban-t, meg is lett... ill utánna még jopárunknak... nemazért, de kicsit nonfair play... minek megkötés ? br/bc-et még talán megértem, de hisz minden mb-en ott a wédelem, használni kell, ennyi, na de jo ez a szabály még ok, nade h no clay/c4, nne ugrájj (ha mindig gugolok senkit se zawar) wazz nemtud feljebbcélozni wagy mi ? érdekes bunnyhoppereket is letom löni, igaz nehezebb de nemgond... no comm, LOL taktikai játékban ahol a taktika a lényeg hát szánalom...
    ez szvsz !
    :f