• GameOverrr
    Elnézést kérek mindenkitől, úgy látszik én egy kicsit tényleg el vagyok tévedve, és keverem a szezont a fazonnal. Én egy kicsit komolyabban veszem ezt az egészet annál, minthogy FUN az egész, aztán nem számít, ha egy kicsit felületesek vagyunk, a szórakozás mindenek felett. A Daqing-i meccs szórakozás volt, mert szétrúgtuk az ellenfél seggét, de biztos vagyok benne, hogy közel sem lett volna már akkora FUN, ha az ellenségnél játszok.

Az meg a másik, hogy bennem dolgozik egy egészséges versenyszellem, vagy nem is tudom minek nevezzem azt, hogy ha már egyszer nem én kaptam a helit/tankot/akármit, akkor megnézem, hogy miért az kapta aki, és próbálom viszonyítani magamhoz. Szerintem az elsők között voltam, aki leszedte a demókat, és nem árulok egy nagy titkot, hogy azon nyomban a heliseket kezdtem el nézni. Meg is dicsértem őket, ügyesek voltak. Nem azt mondom, hogy Kennyvel nem tudtunk volna hasonló színvonalú teljesítményt nyújtani, de összességében azt kell mondjam, hogy azért nem került rossz kezekbe a heli.

Ezt követően leszedtem a Mashruuri demókat is, persze rögtön a tankosokra koncentráltam. Én itt is nagyon szívesen tankoztam volna, mert tankozni is imádok (és talán nem is megy olyan rosszul), de nem én kaptam. Azt hittem, hogy majd Drang fog tankozni (így nagyon nem is erősködtem), vagy valaki más jó tankosnak tartott játékos, így alig vártam, hogy láthassam, hogy mit alkotott. Ehhez képest meg amikor néztem a demókat, csak annyit tudtam mondani, hogy itt valami nagyon nem stimmel...

Én továbbra is azt tartanám helyesnek, hogy bármilyen feladatról, járműről is legyen szó, a legalkalmasabb, legügyesebb játékosra bízzuk azt. Most hogy XY-nak is adjunk lehetőséget csak azért, hogy ő is funnolhasson egy kicsit, szerintem hosszútávon nem kifizetődő. Na, de már lehet, hogy megint túlzásba viszem a dolgot. Sorry, én egyszerűen képtelen vagyok szimplán a szórakozást tekintve vizsgálni a dolgokat (illetve számomra is a szórakozás a legfontosobb, csak nekem a FUN azt jelenti, hogy a lehetőségekhez képest a leginkább az ellenfél felé kerekedünk, nem azt, hogy jót szórakoztunk a régi ismerősökkel TS-en, miközben meg fél percet nem sikerült életben maradni, mert beledöngöltek a betonba).

Mindegy, ígérem, ezt követően senkit sem fogok kritizálni járműleosztás tekintetében (ennek ellenére a fenti kiválasztási elvemet ill. véleményemet tartom, max. nem fogok neki ezentúl hangot adni). Ha jut egy heli vagy tank akkor megköszönöm a lehetőséget, és próbálok rászolgálni a bizalomra, ha meg nem, akkor sok sikert kívánok annak, aki kapta.