FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gémóver: Megkérlek arra és többször nem foglak. NE, ismétlem NE elemezgessél senkit ilyen pro stílusban.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lehet igazad. Ha van valamiről véleményed, akkor mond, de normálisan, és elsőnek kérdezz, hátha megtudod ki mit miért csinált úgy ahogy csinált. Egyébként mindkét oldalnak van valami igaza, de jó lenne, ha nem magyarként esnénk egymásnak, hanem értelmesen megbeszélnénk, kommunikálnánk egymással, ha már egy CSAPATBAN játszunk. Egyébként is nagyon sok emberbe bele lehetne kötni, miért azt csinálta amit csinált.
A másik amit szerettem volna mondani, az az, hogy a szervezők feladata, konkrétan az enyém, kiosztani a csapatok, emberek feladatait. Javaslatokat elfogadok természetesen előtte is utána is, de ezt a hangnemet nem tűröm sokáig. Ez nem egy pénzdíjjas war, ami vérre megy. Egy szórakozás, és alapvetően azt tartom szem előtt, hogy mindenki jól érezze magát, akár nyerünk, akár vesztünk. Annyit szeretnék kérni, hogy próbálj kicsit lehiggadni ha eldurran valamitől fejed és szépen nyugodtan kérdezve okosan posztolj, ha támad valami problémád, vagy nem értesz valamit. Egyébként is fontos feladatot bíznék rád a kövi meccsen, ne cseszd el azzal, h mások feladataiba beleszólsz, vagy mások tudását becsmérled.
Megmondtam, és többször nem mondom el, nem szeretném azt látni, hogy marakodás megy, kommunikáció helyett és ez mindenkire vonatkozik, FUJI-ra is. Ez a kioktató stílus bosszantó picit, arcoskodásnak minősül, függetlenül attól hogy igazat adok személy szerint, vagy sem. Tudod, h kedvellek, na nem úgy :D, elismerem a tudásod, tehetséged, de tényleg kapcsolj vissza picit te is.
Amiket most leírtam nem fogom többször. Aki nem képes viselkedni értelmesen kommunikálni annak a helyére beteszünk mást és kész. Semmi szükség itt azokra, akik csak problémának vannak.
Ennyit szerettem volna mondani.