FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #148697 Kis élménybeszámoló a meccs Oilfield-i részéről: Azt már a taktikából gondoltam, hogy az én squadomnak nem sok dolga lesz (mindkét körben mi védtük a főbázisunkhoz legközelebbi zászlót (biztos ami biztos alapon ennél keményebb feladatot nem mertek a publik lámákra bízni 
- nagyon helyesen, hagy tegyem hozzá rögtön). Így ellenünk viszonylag kevesebb támadás irányult, és mivel egy zászlót bámulva nem igazán volt rálátásom, hogy máshol mekkora adok-kapok is megy, így gondoltam, legalább "videóról" megnézem rendesen az összecsapást.
Hát srácok, le a kalappal mindenki előtt!
Büszke vagyok rátok. Igen, igen, jól olvastátok. Mindenki remekül harcolt, és voltak nagy mentések, kisegítések. Még Árpinak is gratulálok, sokkal jobb pilóta vagy mint gunner. Őszintén szólva a múltkori játékunk alapján nem sokat vártam tőled, de kellemesen csalódtam. Jól nyomtad, tényleg le a kalappal.
Megnéztem a főbb járművezetőket, és a fontosabb zászlókért folytatott harcokat és ennek alapján tényleg azt kell, hogy mondjam, hogy mindenki nagyon odatette magát. Külön kiemelném amcsi oldalon a Dr. és a coRDHA squadját. A Dr. védte az ellenséghez legközebbi zászlót: osztották őket becsülettel földről, levegőből egyaránt, ennek ellenére mindvégig tartották a pontot. Le a kalappal fiúk, nem semmi teljesítmény!
A coRDHA meg iszonyat nagyot küzdött Refinery-nél, mint egy jobb akciófilmben, megállás nélkül ment az adok-kapok. De mások is remekül tették a dolgukat, csak néha már nem bírtak a túlerővel.
Ami az ellenfelet illeti: Úgy gondolom, hogy egyértelműen föléjük nőttünk, ami leginkább talán a kiváló taktikának volt köszönhető. Egyik-másik húzásunk szerintem abszolút keresztbe húzta a számításaikat, és megzavarta őket. A legjobb húzás talán Old City elfoglalása volt amcsi oldalon, illetve a plusz egy heli is sokat segített. Mindamellett az a meglátásom, hogy nem voltak valami felkészültek/ügyesek az angolok:
-a vadászgéppilótájuk ész nélkül és rettentő gyengén bombázott,
-több nagy taktikai hibát is vétettek: 4 medikkel támadtak, egy olyan zászlót, ahol alapból van egy tank és egy mobil AA...
-behúztak egy zászlót, de a spawnoló tankba nem ült be senki...
-a bombázóból kiugró játékosra nem született rá senki, az meg egyedül próbálta behúzni a már mi kezünkön lévő zászlót...
-amikor mi kínaiak voltunk sikerült elfoglalniuk a helis bázist, és amíg nálunk volt az ott spawnoló heli, addig foggal-körömmel ragaszkodtak hozzá, annyian védték. Mire sikerült lelőniük a helinket, és így nekik lett volna plusz egy helijük, akkor meg teljesen őrizetlenül hagyták azt a zászlót…
Összességében tehát úgy gondolom, hogy egy felkészültebb és kevesebb mediket, több AT-st használó ellenfél ellen sokkal kiegyenlítettebb meccs lett volna.
Még egyszer gratulálok mindenkinek, csak így tovább!