• GameOverrr
    Tökéletesen egyetértek, én is úgy gondolom, hogy ha már egyszer játszunk, akkor játszunk komolyan. Ugyanakkor őszintén szólva hiányoltalak is a listából. Mondom, mekkora fíling lett volna, ha mi ketten a csata hevében egymást javítgattuk volna, azok után amilyen jó viszonyban itt a fórumon vagyunk.

Én speciel azért jelentkeztem erre az egészre, mert szerettem volna kipróbálni, hogy milyen is egy ilyen viszonylag szervezett keretek között zajló war ÉS mert úgy érzem, hogy tankban ill. heliben a csapat segítségére lehetnék. Őszintén szólva én kis naivan azt hittem, hogy itt majd minden arról fog szólni, hogy a jelentkezők közül kiválasztják a legjobbakat, aztán majd olyan szinten rúgjuk szét az ellenség seggét, amennyire csak lehet. Aztán rájöttem, hogy itt bizony nem egészen erről van szó... Mikor végignézetem a jelentkezők listáján, és nem egy olyan nevet láttam, akik nem sokkal korábban még büszkén ecsetelték a fórumon, hogy fél éve nem is játszottak a játékkal, akkor kezdett megvilágosodni előttem, hogy itt néhányan inkább csak a buli kedvéért jelentkeztek.

Az előző, spanyolok elleni meccsre én nem is jelentkeztem, mert tudtam, hogy az infantry lesz, annak meg nincs értelme, hogy én infantryzzak. Úgy tűnik, vannak olyanok, akik ilyen apróságokból nem csinálnak lelkiismereti kérdést, és az sem zavarja őket, hogy már azt is elfelejtették, hogy melyik gombbal kell zúmolni, ennek ellenére bátran jelentkeztek. Lelkük rajta...

Mindegy, van egy jó taktikánk, aztán meglátjuk mi fog kisülni az egészből. Én kíváncsian várom.