FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #147966 Nem, az égegyadta világon senkit sem nézek le. De ha egyszer ő a jobb helis, akkor nem fogom azt mondani, hogy Te vagy a jobb. Sajnálom, ez pusztán tény, tetszik, vagy nem, ez van. És hogy mire alapozom ezt? Volt szerencsém vele is, veled is játszani. Véleményem szerint ő klasszisokkal jobb helis nálad. Ennyi. Ettől még egyáltalán nem néznek le. Biztos remek srác vagy, és mint mondtam én a magam részéről minden játékostársam hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok (köztük a tiéddel is), de szvsz skillt tekintve, ilyen jelentkezők mellett semmi keresnivalód a heliben.
Hogy ki döntené el egyébként, hogy Kenny a legmegfelelőbb helis? Nem tudom, hogy ki dönti el, hogy ki milyen járművet vihet. Én nem.
Mellesleg egyúttal egy későbbi hsz-ra is reagálva: nekem nem a Fujiék helijével van bajom. Én is neki(k) adnám az egyik helit, mert tudom, hogy jó, és mert nagyon jól ismeri ezt a pályát. Tökéletesen meg vagyok róla győződve, hogy nála jó kezekben lesz a heli. Szóval ezzel a helileosztással a legmesszemenőbbik egyetértek, a másikkal viszont legalább ugyanennyire nem.