• Fujiryu
    Az 1v1-nek semmi köze nincs egy conquest warhoz.Ott a két heli egymásra figyel csak és semmi mást nem csinál.Az első ilyenen 1v2 be játszottam lengyelek ellen.Kiszoptam 25-19-re, és rájöttem, hogy ennek semmi köze egy igazi conq warhoz.Az egész arról szólt, hogy ki tud fedezékben maradni.Egy conq waron sokkal nagyobb a map, és még lőnek is rád ha beálsz a földön egy ház mögé...Szóval ne menőzzél már itt azzal, hogy 1v1ben hány meccset játszottál, mert senkit nem érdekel.Ha annyira menőnek érzed magad szívesen kiállok ellened egy meccsre, mert én akkor se fogom szarul érezni magam ha kiszopok :) Egyedül azért szeretnék ezen a meccsen helizni, mert régen a JCSR-rel sokat nyomtuk ezen a mapon és kurvajó feelingje volt.Ebből szeretnék kicsit.Hogy ködhatáron túlra lövöldözzek és nyugodtság legyen, ne ész nélküli rohangálás...E"z az amit te nem értesz meg.Lehet hogy skillesebb vagy nálam, mert többet játszol mint én(az elmúlt hetekben csak a gyakorlásokon játszottam, meg plusz két órát az öcsémmel jeepel kergettük egymást egy üres mapon), de fogd fel, hogy kurva messze vagy attól amit skillnek hívnak akármennyire is azt hiszed ott vagy.Lehet, hogy magyarországon jó vagy, de európában semmi vagy.Amíg nem játszol egy 12v12 waron addig nem dumálhatsz semmilyen helis skillről.
    Az meg, hogy bombázóból szarrábombáztál 30 embert sokat mutat a helis skilledről a gyakon.