FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na csak az igazság kedvéért, nehogymár az jöjjön ki az egészből h valakit kizárok mert nem volt gyakon. Ájjon már meg a fogaskerék emberek. Livius szólt, nem lesz HEG mert meccse van. Király lesz helyettük más, ennyi. Gsbf2-t meg helyettesítik, pótolják ha kell. Jagnek ez nem szórakozás, ő lelépett, ennyi. Azért ne állítsuk már valótlant jó, mert kibaszottul felbaszom az agyam.
Unatkozás témakörhöz: Ez most hogy is jött elő? Azért mert atomboy-nak vagy nem tom kinek, nem akadt dolga egy gyakorláson, most ezen kell lovagolni? Komolyan? Hagyjuk már ezt.
De hagyjuk azt is, ki családos, ki dolgozik, meg ki nem, ebbe belemenni szörnyen gyerekes.
A képlet nagyon egyszerű, aki időt áldoz erre, az játszik, akinek meg nem tetszik valami, vagy nem áldoz erre időt, az nem játszik. Ennyi. Senkit nem ütöttem, vertem rúgtam, hogy kötelező a részvétel a gyakokra, vagy bármi másra és senkit se hitegettünk semmivel. Adott volt rögtön minden, taktika-gyakorlás-meccs.
Nem értem miért kell mindig ilyen gyerekesen viselkedni. Miért kell mindenért flémelni, miért kell mindent 50x elmagyarázni, miért van mindig valaki aki jobban tud mindent.
Elnézést, de nem sóska-jóska bété angol csapat ellen fogunk megmérkőzni, akik nem tudják merre van a pályán a sarki vegyesbolt. Szal véletlenül se keverjük a spanyol féle feldőlünk a szeróra, oszt mehet a hent témakörrel.
Komolyan csak annyit kérek, ha már bf2 scene-nek hívjuk magunkat, és ha már több az átlagéletkor mint 16, akkor ne viselkedjünk már úgy mint a kibaszott ovodások és próbáljuk meg ne marni egymást a nap 24 órájában. Igyekezzünk apróbb problémáinkat magunkba tartani, és nem két napos flémeket indítani azáltal, mert marinak nem tetszett a fűzője, köszönöm.
Aki meg pörgetni szeretné a topicot, puncizzon, ennyi....