• Running
    Feladatok:
    1. Megkérném a csapatok vezetőit, hogy ellenőrizzék embereik HUNTS belépéseit. Akinek nincs, vagy már nem tud belépni, azok nevét küldje el nekem privát üzenetben a Battlefield Community fórumán. Én pedig szintén privát üzenetben fogom visszaküldeni az emberek belépési nevét és jelszavát. SENKIT, ismétlem SENKIT nem fogok az utolsó pillanatban regisztrálgatni a TS-en.

2. HUNTS-en ide gyertek: -0-Team Hungary (ENG vs HUN) szoba. Azon belül kialakítottam a csapatok szobáit. A leaderek és a commander, valamint a leaderek és katonák közötti kapcsolat beállítást valaki majd regélje el, mert nekem gőzöm sincs hogyan kell belőni.

3. Mivel többen vagyunk mint 32, így kérnék a Leaderektől egy választást, melyik térképen játszanának szívesebben, Mustár, vagy Olaj?

4. Ha sikerült a csapatokat elosztani a térképen, leosztjuk névreszólóan és squadra szólóan a feladatokat.

5. Első gyakorlónap NOVEMBER 16. VASÁRNAP 20:00. TS-en és szerveren találkozunk. A szerver és TS szoba jelszót idejében eljuttatjuk minden leaderhez.

6. Szerver adatok:
    Szerver neve: [HUN] vs. [ENG]
    Szerver IP: 92.48.87.162 port: 16567