• Fujiryu
    Hát Oilfildsen pont hogy nem.Az a legkiegyenlítettebb map az egész játékban.Szóval én mindenképpen örülnék neki ha azt nyomnánk(Kubra is jó, de ha bukjuk intaket ami elég valószínű ha ugrik egy leader a bombázóból akkor onnantól tényleg szopás.Szóval Kubra az nem jó mert USMCnek túl nagy az előnye)

A JCSR-rel Oilfilds volt a választott mapunk conq32es ladderban.Jó taktikával akárkit meg lehet verni, mert az erőviszonyok ugyan azok.A tankok ha nem a puszta közepén állnak védve vannak(mindenhol vannak házak ahova be lehet állni, sőt még épületek is).Támadni jeepekkel kell és AT-val, a tankokkal a zászlónál maradni és fedezékből védeni.Ahogy joebácsi mondta mapon 5 AA van és minden zászlón igla.Szóval a légvédelem ha szervezve van akkor elég gyorsan hazavágja az ellenfél légierejét.Nem egy waron szedtük le úgy a repcsiket, hogy KLegény,Csöves meg Gaba az iglákba beült(iglába és légvédelembe olyanok üljenek akik már eleget játszottak vele és tudják kezelni, és nagy türelmük van).

A helivel sincs sok gond ha a helis leszedi(a jcsr-ben én és wolfi helizett, és amíg a levegőben voltunk addig nem volt ellenséges páncélosmozgás).Ez ugyan úgy igaz a repcsikre.Szóval az iglásoknak akkor van dolga ha valamelyik a repcsi leesik, mert a helik ellen nem sokat tudnak tenni(a repcsik viszont veszélyesek).Viszont a jeepesek fél perc alatt leszedik a heliket(messziről elé kell célozni a gépágyúval).Szóval oilfilds a sok fa és domb miatt jó map mert minden fedezékben van és észrevétlenül lehet mozogni.Amikor én heliztem oilfildsen az első dolog amit megtanultam, hogy a zászlóink elé sose menjek, mert a jeepek az erdőből fél perc alatt leszedtek.

Támadni meg egyszerű.Mi azt csináltuk, hogy a bombázóból elvitt egy leadert, megszórták a bázisról kijövő páncélosokat és a leader ugrott az ellenfél bázisa melletti zászlónál.Amit az esetek 70%-ban behúzott.Eközben én a helivel vittem középre egy leadert és utána foglalkoztam a helivel.A főbéz közeli két zászlóhoz meg a főbézünkről mentek az emberek.

Szóval Oilfilds jó map, mert tele van taktikai lehetőségekkel, és ha értelmesen csináljuk akkor nagyon jót lehet játszani rajta.Beszorulni meg szinte lehetetlen.Ez az ami Kubráról nem mondható el.Mert ott ha bukjuk a repülőt akkor szopás az egész.