• Fujiryu
    Hát végigpróbáltam az összes kasztot.Ami egyedül tetszett, hogy messzebb lehet dobni a c4-et.A fegyverek szarabbak és pontatlanabbak mint BF2ben, ami azért nagy szó(amcsi szupport chaingunja jól néz ki de azon kívül semmire nem jó.Az AT-nak meg a sorozatgránátvetője kicsit durva).Poe és Dc jobban eltalálta a fegyvereket is a pályákról nem is beszélve(ott jó éjszakai sunnyogós mapok voltak, ahol az erdőőben c4es kocsival a tankok mögé lehet menni).Az egyetlen map amit betettek saját késztésűként olyan kritikán alulian szar volt , hogy nem is voltam kíváncsi a többire.Amelyik fejlesztőcsapat egy ilyet betesz a modjába attól én többet nem is várok, és végképp nem fogok napokat játszani vele(DC-ben csinált running mapokat amik jók voltak és nem kerültek be.Szóval el tudom képzelni hogy milyen a többi.Lehet, hogy van egy két jó map, de a szerverlistában átnevezett eredeti bf2 mapokat láttam és 2 aix-jelzésűt.Szóval abból egy szar.A másik meg lehet, hogy jó, de én nem fogok azért napokat ülni a gép elött, hogy megvárjam azt az egy játszható mapot...