• Fujiryu
    Na kipróbáltam az aixot.Sztem elég kevésben különbözik a BF2-től.POE2, DC jobban bejött abban több újdonság volt.Mapok ugyan azok(egy új mapot próbáltam ki, hát semmi új csak bénán egymás mellé rakott házak), csak a látótávolság nőtt és az ég más színű.Fegyverek érdekesek, de sztem szarabbak mint a bf2-ben.Járműveknél repcsiket nem próbáltam, de a páncélosok és jeepek szarabbak.A gyors heli tetszik de az van DC-ben is.Szerverek meg alig voltak.2 volt amin annyian voltak hogy lehetett játszani.Egy német 30 fővel 64es karkand.Ott egész jót játszottam a kis helivel.Kamikazesra kivalloan alkalmas, szóval pusztítottam a mec páncélosokat.A másik meg egy magyar szerver volt 16 fővel egy szarul összerakot csőmappal.A lényeg, hogy szerintem a DC-is meg a POE is veri simán feelingben.30 perc és 3 map(oman, az a csőmap és karkand) elég volt hogy megunjam...

SZóval lehet hgy többen játszák mint DC-t meg POE-t, de amennyit én összeszámoltam az 40 fő volt ma játszhatóan...Ami valljuk be egy szerverre elég...