FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-Én már megszoktam, hogy a heli alá kell célozni :)(btw szerintem ha megpróbálják kijavítani mégszarabb lesz mint volt)
-Sztem főbézen ne lehessen tkzni az lenne a legegyszerűbb(mondjuk hiányíozna ez a móka)
-Nem sikerült lefordítani:F35B-ről azt írják, hogy szerintük túl nagy a hitbox azért szar.Változtatni kéne, hogy a mig és f18 közé essen hatékonyságban.(sztem mindegyik repülőnek olyannak kéne lennie mint az f35b és akkor boldogság lenne.és több töltényt a migbe, a 300 sztem kurvakevés.600-al évekig ellehet úgy az ember hogy nincs reptér de 300-al 5 perc és vége.De sztem ezen is csak rontani fognak)
-a claymore felrobbantás tetszik:) (mondjuk az is kéne hogy az aknát is vigye a gránát, meg a tank ágyuja.régen jó volt hogy akár melyik kempelő barmot ki lehetett szedni a tankból egy akna+kézigránát kombóval)
-Unlockok most is szarabbak mint a többi fegyver, maradjanak azok ezután is:)
-Ja és aki több mint száz órát ment gyalog vagy tankban valamelyik mapon ahol van légijármű, azt ne lehessen lelőni légi járműből.ezzel még egy vitának vége lenne.(és légvédelmi képességgel felszerelni mindent ami mozdítható)
-medicpakk meg maradjon úgy ahogy van.A többi kasztnak is megvannak az előnyei.