FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hans von Luck #146394 Nagyjábol leirom amit értettem belole:
-Az F-35-os rakétái pontossabbak lesznek. Nem olyan pontosak mint az F-18-é, kb. olyan lesz, mintha MIG-29-el lonél...
-Pontossabbak lesznek a légvédelmi platformok..pl. Stinger..
-a Helis rész kicsit zavaros nekem...azt nemigen értem, vmi láthatatlan rakétákról ír meg ilyenek...
-Karkand, Wake, Warlord pályákon kijavítva pár glitch-beleolvdasz a falba/nem tudnak leloni, vagy csak nehezen...
-Repcsik célkeresztje javítva...
- A BFHQ-ban most már ki lesznek íirva a plecsnikhez hogy mi kell hogy megszerezd oket...
-a beakadt hangok javítása, amikor a társak nem lonek, megis szól a puskájuk...
-a Defiblirátos bug javítása, mikor nem toltodik azonnal, hanem várni kell pár másodpercet vele..
-árnyékok javítása, pl. G36-rol visszaválasz AK-ra, még mindig a G36 árnyéka vetul a foldre...
-a MEC és a Kínai csonakokon kicserelve a SAW géppuska RPK-ra, vagy Type 95 géppuskára...
-a Middle East Service ribbon bug javítva, sokan nem kapták meg annak ellenére hogy a kovetelményeket már teljesítették...
-a MECSF and SEAL ribbonok bugosak voltak, ezeket vagy elobb kapták meg a játékosok mint ahogy teljesítették volna a kritériumokat, vagy csak sokkal késobb kapjak meg
Egyelore ennyi, majd még írom tovább. Most írány még a meló...
Amúgy mikor jonne ki ez a patch?